ua en ru

Гройсман назвав пріоритети України у співпраці з Хорватією

Гройсман назвав пріоритети України у співпраці з Хорватією Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гросман розпочав офіційний візит до Республіки Хорватія

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який наразі перебуває з робочим візитом у Хорватії, назвав пріоритети України у співпраці з Хорватією. Про це Гройсман написав на своїй сторінці у Facebook.

"Розпочав офіційний візит до Республіки Хорватія...Переконаний, під час дводенного візиту та участі у роботі Українсько-Хорватського бізнес-форуму ми значно розширимо сфери нашої співпраці. Пріоритетними є посилення економічної взаємодії та залучення нових інвестицій до України", - повідомив він.

Крім того, Гройсман повідомив, що хорватська компанія за 786 млн євро виконає роботи з буріння на газових родовищах в Полтавській області.

"Про ефективну взаємодію не лише в економічній, але й енергетичній сфері також свідчить досягнута домовленість між "Укргазвидобування" та хорватською компанією Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd щодо виконання робіт з буріння у Полтавській області. Сума угоди, укладеної через систему Prozorro, складає 786 млн євро, що на 20% нижче очікуваної вартості. І це лише один із багатьох аспектів взаємовигідної співпраці наших країн", - зазначив Гройсман.

Розпочав офіційний візит до Республіки Хорватія. Минулого року після першого в історії візиту Прем’єр-міністра Андрея ...

Опубліковано Volodymyr Groysman 12 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що офіційна делегація України на чолі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом 12-13 червня перебуває з робочим візитом у Республіці Хорватія.