ua en ru

Гройсман має намір обговорити з коаліцією призначення глав МінАП, Мінінформполітики і МОЗ

Гройсман має намір обговорити з коаліцією призначення глав МінАП, Мінінформполітики і МОЗ Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Тривають дискусії щодо утвердження на посаді міністра охорони здоров'я в.о. голови МОЗ Супрун

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман має намір обговорити з коаліцією призначення глав Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства інформаційної політики та Міністерства охорони здоров'я. Про це він сказав в інтерв'ю "Українському радіо", відповідаючи на питання, коли будуть призначені нові міністри.

"Поки ці питання не розглядалися у парламенті, це питання коаліції, будемо обговорювати. Поки міністри юридично перебувають на своїх посадах, хоча зрозуміло, що вони оголосили про свою відставку - я мав іншу думку, але це їхня справа", - підкреслив глава Кабінету міністрів .

За його словами, також тривають дискусії щодо затвердження на посаді міністра охорони здоров'я в.о. голови МОЗ Уляни Супрун.

"Як тільки ми знайдемо рішення, як ми рухаємося далі в плані форматування уряду з урахуванням тих вакансій, які є, ми про це повідомимо", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо, у квітні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман виступав за призначення виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун міністром охорони здоров'я.