ua en ru

Гройсман сподівається на розгляд ВР пенсійної та медичної реформ наступного пленарного тижня

Гройсман сподівається на розгляд ВР пенсійної та медичної реформ наступного пленарного тижня Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман сподівається, що прийняті реформи дадуть можливість змінити ситуацію в економіці та соцсфері

Голова Кабінету міністрів України Володимир Гройсман сподівається, що Верховна Рада на наступному пленарному тижні розгляне пенсійну та медичну реформу. Про це він сказав в ході години запитань до уряду у парламенті, передає прес-служба Кабміну.

"Хочу побажати, аби наступного пленарного тижня ми ухвалили рішення про пенсійну реформу, адже це дасть можливість провести перерахунок пенсій для 9 млн пенсіонерів. А також рішення про реформу охорони здоров’я", - підкреслив прем’єр.

Гройсман сподівається, що прийняті реформи дадуть можливість змінити ситуацію в економіці та соціальній сфері.

"Хочу побажати, аби ми перетворили цей вересень на справжній реформаторський вересень, який дасть можливість змінити ситуацію в економіці та соціальній сфері. Це можливо зробити, коли ми будемо разом", - сказав очільник Кабміну.

Нагадаємо, комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення обробив понад 2 тисячі поправок до законопроекту №6614 про пенсійну реформу.