ua en ru

Гройсман розпочав офіційний дводенний візит до Грузії

Гройсман розпочав офіційний дводенний візит до Грузії Фото: Володимир Гройсман відвідає Грузію (kmu.gov.ua)

У планах глави уряду також участь у відкритті пам’ятника Лесі Українці в Кахетії

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у понеділок, 27 листопада, розпочав дводенний офіційний візит до Грузії, де він проведе переговори із президентом країни Георгієм Маргвелашвілі. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Окрім того, глава українського уряду зустрінеться із прем’єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі та головою парламенту Грузії Іраклі Кобахідзе.

У рамках дводенного візиту Гройсман візьме участь у великому економічному форумі "Один пояс - один шлях". Також він відвідає Центр реабілітації військових, де проходять лікування українські військовослужбовці. У планах глави уряду також участь у відкритті пам’ятника Лесі Українці в Кахетії.

Зазначається, що окремим пунктом порядку денного співробітництва Києва та Тбілісі є продовження політики підтримки суверенітету і територіальної цілісності на двосторонньому рівні, а також зближення з ЄС і НАТО.

Нагадаємо, протягом 26 - 27 листопада 2017 року міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуватиме з офіційним візитом в Ізраїлі.