ua en ru

Гройсман: у МЕРТ буде створено департамент промислової політики

Гройсман: у МЕРТ буде створено департамент промислової політики Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Серед пріоритетів уряду - реформа державної служби

При міністерстві економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) буде створено департамент промислової політики. Відповідне доручення 27 травня дав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після завершення зустрічі з представниками вітчизняного бізнесу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я дав доручення зараз Першого віце-прем'єр-міністру створити в міністерстві економіки департамент промислової політики",- заявив Гройсман, зазначивши при цьому, що зараз українському бізнесу необхідно сфокусуватися на завоювання інших ринків.

За словами Глави уряду, в даний час представників бізнесу є великі нарікання на роботу правоохоронної системи і створення численних перешкод при ліцензуванні та отриманні дозволів.


"Один із пріоритетів, які ми ставимо ред собою, - це реформа державної служби і якість надання послуг, зокрема і стосується саме цих сфер",- додав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що до кінця 2016 року уряд має розробити середньостроковий план розвитку держави.