ua en ru

Гройсман виключає проведення позачергових виборів

Гройсман виключає проведення позачергових виборів Фото: глава Кабміну Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

За словами прем'єра, позачергові вибори несуть дестабілізацію

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час години запитань до уряду у парламенті заявив, що необхідно уникнути дестабілізації у країні від позачергових парламентських виборів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні дехто говорить, що треба проводити начебто позачергові парламентські вибори. Виглядає це дивно. Оскільки до чергових виборів ми маємо півтора роки, за півтора роки ми можемо вирішити численні проблеми, які накопичились. Ми можемо уникнути будь-яких дестабілізацій, які несуть позачергові вибори. Я переконаний, що ми це зробимо. Я пропоную зовсім інший сценарій: давайте працювати таким чином, щоб реальні умови життя змінились у кращий бік", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що братиме участь у чергових парламентських виборах. "Я хочу боротися за Україну і буду брати участь у чергових парламентських виборах. Також я хочу привести з собою відданих людей, які конкретними рішеннями і кроками будуть міняти Україну", - заявив він.