ua en ru

Гройсман їде у Вінницю на День Європи, поліція обіцяє посилений режим

Гройсман їде у Вінницю на День Європи, поліція обіцяє посилений режим Фото: поліцейські працюватимуть до завершення святкувань

Близько 700 правоохоронців заступили на охорону публічної безпеки у місті

Вінничани та гості міста сьогодні, 14 травня, відзначають День Європи, у зв’язку з чим поліція працює в посиленому режимі несення служби. Близько 700 правоохоронців заступили вранці на охорону публічної безпеки у місті, повідомляє прес-служба ГУНП у Вінницькій області.

Зазначено, що працівники вибухотехнічної та кінологічної служб ретельно обстежили всі місця проведення масових заходів, де передбачається велике скупчення людей. Очікується, що поліцейські працюватимуть до завершення святкувань.


Водночас, як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, у суботу прем'єр-міністр Володимир Гройсман візьме участь у святкових заходах із нагоди Дня Європи у Вінниці.

Зокрема в анонсі наголошується, що глава уряду візьме участь в урочистому відкритті свята та відвідає святкові майданчики у центрі міста.

Нагадаємо, нещодавно Вінницький міський суд засудив до позбавлення волі на 4,5 роки Юрія Павленка, якого визнали винним в організації та участі в масових заворушеннях під стінами Вінницької ОДА 6 грудня 2014 року. Тоді він нецензурно вилаявся на адресу президента Петра Порошенка і розірвав його портрет.