ua en ru

Гройсман: ми повинні провести "роботу над помилками" після референдуму в Нідерландах

Гройсман: ми повинні провести "роботу над помилками" після референдуму в Нідерландах Фото: Володимир Гройсман прокоментував результати референдуму

Спікер ВР закликає владу до подальших реформ

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман вважає, що українська влада має провести "роботу над помилками" за результатами референдуму в Нідерландах. Про це Гройсман повідомив у своєму Facebook.

"На жаль, результати референдуму в Нідерландах виявилися неприхильними для України…Для нас є лише один шлях відстояти своє європейське майбутнє - всім нам необхідно провести роботу над помилками і дати чіткі сигнали і громадянам України, і міжнародній спільноті про те, що ми неухильно йдемо по шляху європейських реформ. Переконливим аргументом можуть бути тільки результати, а не слова", - зазначив Гройсман.


На жаль, результати референдуму в Нідерландах виявились неприхильними для України. Ми поважаємо волевиявлення громадян Н...

Опубликовано Volodymyr Groysman 7 апреля 2016 г.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив, що референдум в Нідерландах не стане перешкодою на шляху України до ЄС.