ua en ru

Group DF призначила новим фінансовим директором Сичкара

Фінансовим директором Group DF призначений Сергій Січкар.

Фінансовим директором Group DF призначений Сергій Січкар. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Перед топ-менеджером поставлено завдання завершити побудову ефективної системи управління фінансами у відповідності із затвердженою стратегією Group DF і з урахуванням динаміки та ризиків існуючої економічної ситуації", - йдеться в повідомленні компанії.

Зазначимо, Січкар прийшов на зміну Ганні Овдієнко, яка за сімейними обставинами змінила місце проживання.

До приходу в Group DF Січкар протягом 11 років обіймав посаду члена правління та директора з інформаційно-технологічного розвитку в "ІФД Капіталъ", де він займався питаннями інвестування в IT і високі технології, венчурного фінансування, інтелектуальної власності і керував венчурним бізнесом.

До роботи в "ІФД Капіталъ" Січкар очолював відділ рішень в області фінансового управління PricewaterhouseCoopers в Україні.

Group DF - диверсифікована міжнародна група компаній, яка здійснює свою діяльність у ряді країн Європи і Азії. Основними напрямками діяльності групи є азотний, титановий, газовий і банківський бізнес. Інші сфери діяльності групи в даний час включають агробізнес, медійний бізнес, виробництво кальцинованої соди, розвиток енергетичної інфраструктури та нерухомість. Засновником Group DF є Дмитро Фірташ.