ua en ru

Гройсман доручив голові Львівської ОДА вирішити проблему зі сміттям

Гройсман доручив голові Львівської ОДА вирішити проблему зі сміттям Фото: прем'єр-міністр Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

У вівторок Гройсман дасть доручення віце-прем'єру Геннадію Зубко попрацювати з головами ОДА і мерами інших областей

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обговорив з головою обласної державної адміністрації Олегом Синюткою проблему вивезення сміття зі Львова. Про це прем'єр-міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні кілька разів говорив по ситуації з головою ОДА Олегом Синюткою. Домовилися, що завтра він збере міських голів області і попросить їх ще раз прийти на допомогу львів'янам", - пише Гройсман.

Якщо Львівський міський голова не здатен вирішити проблему сміття, то львів'яні не мають від цього страждати! Треба об'є...

Опубліковано Volodymyr Groysman 19 червня 2017 р.

Також він заявив, що у вівторок, 20 червня, дасть доручення віце-прем'єру Геннадію Зубко попрацювати з головами ОДА і мерами інших областей.

"У Львові зараз знаходиться в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка оцінить епідеміологічну ситуацію. Протягом цього року вже не раз мені доводилося організовувати допомогу Львову тому хочу і сьогодні запевнити, що львів'ян наодинці з цією ситуацією не залишимо", - додав прем'єр-міністр.

Раніше Гройсман заявив, що Кабінет міністрів України готовий виділити 50 млн гривень на облаштування полігону для прийому сміття на одному із запропонованій у Львівській області 14 земельних ділянок.

Нагадаємо, мер Львова запропонував створити полігон для сміття в Чорнобильській зоні.