ua en ru

Грицак розповів подробиці нападу на інкасаторів "Ощадбанку" в Запорізькій області

Грицак розповів подробиці нападу на інкасаторів "Ощадбанку" в Запорізькій області Фото: Василь Грицак

Інкасатори перевозили 3,8 млн гривень

Голова Служби безпеки України Василь Грицак розповів подробиці нападу на інкасаторів "Ощадбанку" в Запорізькій області. Про це він повідомив в ході брифінгу, в ефірі телеканалу "112 Україна".

Зокрема, Грицак повідомив, що напад на інкасаторів "Ощадбанку", які перевозили 3,8 млн гривень, здійснили чотири озброєні особи.


"Нам було відомо, що планується напад на інкасаторський автомобіль. На жаль, ми не знали точного місця. Нам довелося відпрацювати кілька можливих варіантів. Були виставлені спецпідрозділу Нацполіції і СБУ. Один з потенційних напрямків приніс результат. Зокрема, автомобіль "Ощадбанку" з інкасаторами, який перевозив, якщо я не помиляюся, 3,8 млн грн, був зупинений групою з 4 чоловік", - сказав Грицак.

Також Грицак повідомив, що в одного з нападників був гранатомет, у двох - автомати Калашникова, у четвертого був пістолет.

"Озброєні люди намагалися відкрити автомобіль з правого боку, вони вистрелили в скло. При цьому, інкасатори не розгубилися і дали задній хід", -розповів Грицак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора під Запоріжжям невідомі обстріляли інкасаторів "Ощадбанку", в результаті зіткнення ліквідовано одного з нападників і ще двоє поранені.