ua en ru

Грицак доручив оприлюднити всі деталі розслідувань по ринку скрапленого газу

Грицак доручив оприлюднити всі деталі розслідувань по ринку скрапленого газу Фото: Василь Грицак (РБК-Україна)

Після перевірки результати будуть оприлюднені

Голова Служби безпеки України (СБУ) Василь Грицак доручив з'ясувати та оприлюднити всі деталі розслідувань, ініційованих щодо ситуації на ринку скрапленого газу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп Мустафа Найєм за результатами зустрічі з Грицаком.

"Глава служби дав доручення з'ясувати всі деталі розслідувань, ініційованих щодо газотрейдерів Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, очолюваного Павлом Демчиною. Результати перевірки будуть оприлюднені. Ми ж зі свого боку зберемо всі матеріали за фактами втручання СБУ в роботу бізнесу і передамо до військової прокуратури з вимогою провести розслідування щодо Павла Демчина і його підлеглих", - повідомив парламентар.

Только что вышли со встречи с главой СБУ Василием Грицаком. Был непростой откровенный разговор без купюр. По результата...

Опубліковано Mustafa Nayyem 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив профільним міністерствам, Антимонопольному комітету, Державній фіскальної службі і правоохоронним органам розібратися з ситуацією на ринку скрапленого газу.