ua en ru

Грип в Україні: у Львівській області 133 школи призупинили навчання

Грип в Україні: у Львівській області 133 школи призупинили навчання Фото: карантин у школі (pixabay.com/coyot)

Відновити навчання в усіх школах мають до кінця тижня

У 133 школах Львівської області в зв’язку із підвищенням рівня захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) призупинено навчання. Про це повідомила директор обласного департаменту освіти і науки Любомира Мандзій, передає Zaxid.net.

За словами Мандзій, карантин триває у школах Жидачівського та Кам’янка-Бузького районів, також у частині Яворівського району та у Дрогобичі. В Інших школах області навчання призупинено точково.

Крім того, через складні погодні умови у школах Сколівського району сьогодні також розпочали навчання на годину пізніше (з 10:00). Відновити навчання в усіх школах мають до кінця тижня.

За даними департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, за минулий тиждень (19.02-25.02) в області захворіло на грип та ГРВІ 17 тис. 508 осіб, що на 1 тис. 146 випадків більше попереднього тижня. Інтенсивний показник захворюваності становить 693,2 при епідемічному порозі 1021,9.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 19 лютого 2018 року у Львові було призупинено навчання у 21 школі. Серед них для п'яти шкіл навчання було призупинено до п’ятниці, 23 лютого.

Зазначимо, що у Херсоні карантин у школах оголосили до 3 березня 2018 року.