ua en ru

На Грибовицькому сміттєзвалищі сьогодні розпочалися роботи з укріплення дамби

На Грибовицькому сміттєзвалищі сьогодні розпочалися роботи з укріплення дамби Фото: Володимир Гройсман повідомив про початок робіт з укріплення дамби на Грибовицькому сміттєзвалищі

Гройсман заявив, що триматиме питання щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища на особистому контролі

На Грибовицькому сміттєзвалищі у Львівській області сьогодні, 14 лютого 2017 року, розпочалися роботи з укріплення дамби. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Тиждень тому дав доручення терміново почати роботи щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Сьогодні отримав повідомлення, що це завдання виконується - розпочалися роботи з укріплення дамби", - написав він.

Також Гройсман додав, що триматиме питання щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища на особистому контролі.

"Все, що потрібно буде додатково, ми допоможемо. Я триматиму це питання на особистому контролі, справа за міською владою - якщо і далі усі, від кого це залежить, будуть добросовісно робити свою роботу, питання львівського сміття буде розв'язано", - йдеться у повідомленні.

Тиждень тому дав доручення терміново почати роботи щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Сьогодні отримав пові...

Опубліковано Volodymyr Groysman 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що укріплювати дамбу в районі Грибовицького звалища почнуть сьогодні.