ua en ru

Україна і Молдова спростять перетин кордону громадянам обох країн

Україна і Молдова спростять перетин кордону громадянам обох країн Фото: Петро Порошенко та Павло Філіп (president.gov.ua)

Країни організують спільний контроль на пунктах пропуску через кордон

Україна та Молдова спростять перетин кордону для громадян обох країн. Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час зустрічі з прем’єр-міністром Республіки Молдова Павлом Філіпом, передає прес-служба глави держави.

"Україна та Молдова спростять перетин кордону для громадян обох країн. Для цього буде організовано спільний контроль на пунктах пропуску через українсько-молдовський держкордон", - зазначив Порошенко.

Також президент додав, що відповідний закон про ратифікацію Угоди підписав у присутності глави уряду Республіки Молдова.

Нагадаємо, як повідомив раніше глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін, Україна і Македонія найближчим часом підпишуть угоду про безвізовий режим.

Додамо, що також Україна і Ізраїль домовилися створити робочу групу для врегулювання проблемних питань, пов'язаних з перетином громадянами України державного кордону в Ізраїль.