ua en ru

Україна і Македонія скоро підпишуть угоду про безвізовий режим

Україна і Македонія скоро підпишуть угоду про безвізовий режим Фото: Павло Клімкін відвідав Македонію з офіційним візитом (twitter.com/PavloKlimkin)

Клімкін відвідав Македонію з офіційним візитом

Україна і Македонія найближчим часом підпишуть угоду про безвізовий режим. Про це повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін в Twitter.

"На зустрічах в Македонії домовилися, що найближчим часом підпишемо угоду про безвіз - текст майже готовий - і поліпшимо функціонування нашої ЗВТ (зони вільної торгівлі, - ред.). А взагалі - у нас один шлях до ЄС і НАТО. Разом і працюємо", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Клімкін 11-12 квітня здійснить офіційний візит до Македонії. Зазначалося, що в Скоп'є Клімкін зустрінеться з вищим керівництвом країни і проведе переговори з македонським колегою Миколою Димитровим

Метою візиту є обговорення підготовки чергового засідання Міжурядової українсько-македонської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва та двостороннього комітету з імплементації Угоди про вільну торгівлю між країнами