ua en ru

На кордоні затримано торгівця людьми, який намагався вивезти 4 українок до Польщі

На кордоні затримано торгівця людьми, який намагався вивезти 4 українок до Польщі Фото: українки, яких намагалися вивезти (прес-центр ДПСУ)

Іноземець вербував дівчат в розважальних закладах

На українсько-польському кордоні у пункті пропуску "Шегині" сьогодні, 11 травня, правоохоронці затримали іноземця - торгівця людьми, який намагався вивезти до Польщі чотирьох українок. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

"...затримали громадянина Польщі, який намагався зі злочинним умислом вивезти за кордон чотирьох українок. 39-річний чоловік разом з жительками Львівської, Харківської та Запорізької областей прямував рейсовим автобусом до Вроцлава", - йдеться у повідомленні.

Дівчат іноземець вербував в розважальних закладах, обіцяючи їм значні заробітки за кордоном. Він намагався вивезти українок з метою подальшої їх сексуальної експлуатації за кордоном.

На кордоні затримано торгівця людьми, який намагався вивезти 4 українок до ПольщіНа кордоні затримано торгівця людьми, який намагався вивезти 4 українок до Польщі

Фото: українки, яких намагалися вивезти (прес-центр ДПСУ)

Наразі тривають процесуальні заходи.

Нагадаємо, 1 травня прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску "Лужанка" на кордоні з Угорщиною запобігли незаконному вивезенню 5-річної дитини. Дитина була накрита ковдрою, а зверху лежала сумка з речами.