ua en ru

На кордоні з Румунією 50 невідомих блокують роботу прикордонників

На кордоні з Румунією 50 невідомих блокують роботу прикордонників Фото: молодиків зігнав місцевий контрабандист

Вони проводять мітинг і протидіють боротьбі з контрабандою

Прикордонники Чернівецького загону зустріли супротив з боку невідомих молодиків унаслідок перекриття контрабандних шляхів на кордоні з Румунією. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Вживаючи заходів щодо протидії контрабандній діяльності, пов'язаної із переміщенням сигарет, прикордонники Чернівецького загону зустрічають супротив із боку певних осіб із числа місцевого населення, які усіма методами намагаються перешкоджати роботі прикордонників", - зазначили у відомстві.

news_20160320_144206_1458477726

Фото: місцеві контрабандисти намагаються заблокувати роботу прикордонників

Зокрема там повідомили, що сьогодні, 20 березня, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Красноїльськ" близько 50 осіб спробували заблокувати роботу прикордонників та влаштували пікет поблизу щойно облаштованого на шляхах контрабандистів контрольного посту.

"За попередніми даними, організатором цієї акції протесту є один із місцевих контрабандистів, який шляхом підбурювання та іншими незаконними методами намагається залучитися підтримкою населення", - наголосили в ДПСУ.

Попри це, у відомстві запевнили, що надалі продовжуватимуть посилювати заходи із охорони держкордону та ліквідовувати канали діяльності злочинних угруповань.

Нагадаємо, раніше керівник Закарпаття Геннадій Москаль повідомляв, що СБУ і НАБ у режимі секретності перевіряли Закарпатську митницю, однак жодних порушень не виявили.