ua en ru

Москаль: СБУ і НАБ у режимі секретності перевіряли Закарпатську митницю

Москаль: СБУ і НАБ у режимі секретності перевіряли Закарпатську митницю Фото: силовики провели раптову перевірку КПП "Чоп"

Жодного факту незаконного переміщення товарів не виявлено

У ніч на минулу п'ятницю (18.03) співробітники відділу "К" центрального апарату СБУ під час спецоперації здійснили раптову перевірку автомобілів, що заїхали на територію України з боку Угорщини через контрольно-пропускний пункт "Тиса" у Чопі. Про це повідомляє прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

"Перевірка стосувалася виявлення контрабанди в автомобілях, які щойно пройшли митний та прикордонний контроль, однак під час спецоперації жодного факту незаконного переміщення товарів не виявлено", - доповів губернатор.

Він також розповів, що за кілька тижнів до того Закарпатську митницю в режимі секретності перевіряли співробітники Національного антикорупційного бюро: перевірку закінчено, однак жодних затримань, арештів чи якихось претензій у бік митниці з боку НАБ поки немає.

У зв'язку з цим Москаль порадив тим, хто постійно заявляє про корупційність чи продажність Закарпатської митниці, всі факти корупції та продажності направляти в СБУ і НАБ.

Нагадаємо, перед міжнародним автомобільним пунктом пропуску "Ягодин" в обід 19 березня фіксувалося велике накопичення вантажних автомобілів: у черзі перебувало 210 вантажівок.