ua en ru

На кордоні з Росією перехоплено автомобіль зі 167 кг пороху для нарізної зброї

На кордоні з Росією перехоплено автомобіль зі 167 кг пороху для нарізної зброї Фото (прес-служба ДПСУ): вилучені ємності з порохом

Сумські прикордонники передали вилучений товар співробітникам поліції

Прикордонники відділу "Нова Слобода" Сумського загону під час моніторингу ділянки держкордону на напрямку українського населеного пункту Малушине і російського Дронівка вчора, 11 листопада, виявили сліди транспортного засобу на в'їзд в Україну. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Група реагування помітила неподалік автомобіль "Фольксваген", водій якого під час переслідування ігнорував вимогу прикордонного наряду зупинитися і продовжував втечу.

"Проте довго маневрувати порушнику не вдалося - прикордонники автомобіль перехопили і блокували. За кермом автомобіля перебував 33-річний громадянин України, житель Сумської області. При огляді транспортного засобу виявлено вісім коробок, у яких знаходилися пластикові ємності з порохом для нарізної зброї. Загалом в автомобілі виявлено 110 ємностей з порохом загальною вагою 167 кг", - йдеться в повідомленні.

Щодо порушника складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.204-1, ст.185-10 ч.1 КУпАП. Вилучений товар передано співробітникам поліції у Сумській області.

На кордоні з Росією перехоплено автомобіль зі 167 кг пороху для нарізної зброї

Фото: вилучений прикордонниками вибухонебезпечний товар

Нагадаємо, напередодні в Сумській області прикордонники затримали росіянина з мисливською рушницею.