ua en ru

На кордоні з Польщею п'яний чоловік намагався побити прикордонника

На кордоні з Польщею п'яний чоловік намагався побити прикордонника Фото: українська кордон (dpsu.gov.ua)

На кордоні з Польщею затримали п'яного пасажира автобуса, який намагався скоїти напад на співробітника ДПСУ

Співробітники Державної прикордонної служби України затримали на кордоні з Польщею пасажира рейсового автобуса, який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вів себе неадекватно і намагався вчинити напад на співробітника Держприкордонслужби. Про це повідомляє пресс-служба ДПСУ.

Повідомляється, що вчора, 16 жовтня, в пункті пропуску "Краковець", під час оформлення рейсового автобуса, що прямував у місто Вроцлав (Республіка Польща), один з пасажирів почав вести себе неадекватно, відмовився проходити прикордонні формальності і спробував побитися з правоохоронцями.

Також повідомляється, що чоловік намагався нанести тілесні ушкодження жінці-військовослужбовцю, однак був затриманий прикордонниками.

Дії чоловіка 1978 року народження жителя Херсонської області були кваліфіковані за статтею 185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України).

Крім того, прикордонники проінформували по даному випадку співробітників Національної поліції України, оскільки в діях правопорушника містилися ознаки злочину, передбаченого частиною 1 статті 345 Кримінального кодексу (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

В подальшому громадянин був переданий офіцерів оперативно-слідчої групи поліції.

Нагадаємо, раніше у Закарпатській області прикордонники затримали 12 нелегальних мігрантів.