ua en ru

На кордоні з Польщею в черзі стоїть майже тисяча машин

На кордоні з Польщею в черзі стоїть майже тисяча машин Фото: на кордоні з Польщею очікують оформлення близько тисячі автомобілів

У пунктах пропуску на кордоні з Молдовою і Румунією станом на вечір понеділка черг не було

Близько 950 автомобілів чекають оформлення в пунктах пропуску на кордоні України і Польщі. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в Facebook.

"Черги перед пунктами пропуску з сусідніми державами станом на 22:00 5 вересня, на пункті пропуску з Республікою Польща: "Ягодин-авто" - 400, "Рава-Руська" - 200, "Краковець" - 150, "Угринів" та "Устилуг" - по 100", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на кордоні зі Словаччиною у ПП "Ужгород" чекали 20 автомобілів, а в ПП "Лужанка" і "Вилок" на кордоні з Угорщиною - 15 і 10 автомобілів відповідно.

Водночас, як відзначили в прикордонному відомстві, в пунктах пропуску на кордоні України з Молдовою та Румунією станом на вечір понеділка черг не було.

Черги перед пунктами пропуску із сусідніми державами станом на 22.00 05.09.16 р. Республіка Польща: "Ягодин – авто" - 400 ...

Опубліковано Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон 5 вересня 2016 р.

Нагадаємо, станом на вечір неділі, 4 вересня, більше тисячі автомобілів стояли в чергах перед пунктами пропуску на кордоні України з Польщею.