ua en ru

На кордоні з Польщею розпочато експеримент по прискореному пропуску авто, - Держприкордонслужба

На кордоні з Польщею розпочато експеримент по прискореному пропуску авто, - Держприкордонслужба Фото: Держприкордонслужба України

Цей крок спрямований на зменшення часу очікування під час проходження процедур на кордоні

На українсько-польському кордоні біля пункту пропуску "Краковець" з 22 грудня розпочато експеримент щодо прискореного пропуску авто. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

В рамках цього експерименту перед пунктом пропуску виокремлено додаткову смугу руху для легкових транспортних засобів української реєстрації та автомобілів громадян Європейського Союзу.

На кордоні з Польщею розпочато експеримент по прискореному пропуску авто, - ДержприкордонслужбаНа кордоні з Польщею розпочато експеримент по прискореному пропуску авто, - Держприкордонслужба

Фото: регулювання руху на кордоні

Ця категорія транспортних засобів слідуватиме до пункту пропуску по крайній лівій смузі, в напрямку їх руху встановлені дорожні знаки та дорожнє обладнанням. Для скеровування автомобілів та проведення роз'яснювальної роботи в місці розділення смуг руху організовано спільне чергування прикордонників та патрульної поліції.

На кордоні з Польщею розпочато експеримент по прискореному пропуску авто, - Держприкордонслужба

Фото: дорожній знак біля кордону

Експеримент спрямований на мінімізацію незручностей та зменшення часу очікування під час проходження прикордонних формальностей подорожуючими.

Нагадаємо, 14 грудня польські прикордонники викрили злочинну групу, яка переправляла українців до Великобританії.