ua en ru

На кордоні з Молдовою затримали чоловіка і жінку, які перевозили трамадол і зброю

На кордоні з Молдовою затримали чоловіка і жінку, які перевозили трамадол і зброю Фото: на українсько-молдовському кордоні затримали контрабандистів

Затримані були відправлені до правоохоронних органів у Чернівецькій області

У п'ятницю, 23 грудня, у пункті пропуску "Мамалига" на українсько-молдовському кордоні співробітники Держприкордонслужби, фіскальної служби, Нацполіції і СБУ затримали жінку, яка перевозила 45 ампул трамадолу. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Їх (ампули трамадолу - Ред.) намагалися переправити в Україну громадянин Молдови і наша співвітчизниця. Вони перетинали кордон на автомобілі "Шкода" молдовської реєстрації. Під час перевірки ампули знайшли в одязі і серед речей чоловіка і жінки. Крім того, у чоловіка прикордонники виявили травматичний пістолет та 5 набоїв до нього", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі також зазначили, що затримані були відправлені до взаємодіючим правоохоронним органам у Чернівецькій області.

"Також направлено повідомлення, для внесення в ЄРДРей, про виявлення ознак кримінального злочину за ст. 305 КК України "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів", - додали в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, прикордонники затримали браконьєрів з цінними видами риби на 2,4 млн гривень.