ua en ru

ГПУ ініціює припинення процедури банкрутства Криворізького ГЗКОР.

Генеральна прокуратура України (ГПУ) ініціює припинення процедури банкрутства Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (ГЗКОР). Про це журналістам повідомив сьогодні міністр промполітики України Володимир Новицький, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, ГПУ звернулася з відповідним позовом до Дніпропетровського апеляційного господарського суду за пропозицією Мінпромполітики України. В.Новицький також повідомив, що наразі, з метою запобігання силовому захопленню даного підприємства, за рішенням уряду його охорона посилена підрозділами МВС України.
Міністр також нагадав, що прокуратура Кіровоградської області розслідує кримінальну справу за фактом спроби незаконного відчуження майна Криворізького ГОКОР, в рамках розслідування якого в розшук оголошений колишній керівник санацією підприємства.

Нагадаємо, Кабмін України 28 жовтня створив міжвідомчу групу для протидії протиправному відчуженню майна Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (ГЗКОР).