ua en ru

ГПУ завершила розслідування у відношенні екс-глави Держінвестпроекту Каськіва

ГПУ завершила розслідування у відношенні екс-глави Держінвестпроекту Каськіва Фото: Владислав Каськів (old.kharkivoda.gov.ua)

Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт

Генеральна прокуратура України (ГПУ) завершила розслідування у відношенні екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління державними проектами України Владислава Каськіва. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ спільно з Департаментом процесуального керівництва у кримінальних проваджень слідчих центрального апарату ГПУ закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-глави Держінвестпроекту", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією персс-служби, він підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) і ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Зазначається, що 14 грудня 2017 року обвинувальний акт за звинуваченням останнього направлено в Печерський районний суд міста Києва для розгляду по суті.

Так, на початку листопада повідомлялося, що Каськіва екстрадували в Україну з Панами. Його підозрюють у заволодінні у 2012 році коштами держбюджету на суму близько 7,5 млн гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва повернув колишньому керівнику Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславу Каськіву закордонний паспорт.