ua en ru

ГПУ проводить затримання Юрія Гримчака

ГПУ проводить затримання Юрія Гримчака Фото: Юрій Гримчак (mtot.gov.ua)

Юрія Гримчака затримують співробітники генпрокуратури

Співробітники Генеральної прокуратури України (ГПУ) проводять затримання заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення дружини Гримчака Facebook.

За її словами, в їх будинку проводиться обшук співробітниками ГПУ.

"Зараз проходить затримка мого чоловіка Гримчака Юрія Миколайовича генеральною прокуратурою України. У нас в будинку проходить обшук", - повідомила вона.

Як повідомляє виконавчий директор Transparency International Ukraine Андрія Боровика, це чергова спільна операція СБУ підрозділу До і НАБУ.

"Зараз проходить чергова спільна операція СБУ підрозділ До і НАБУ. Затримання помічника заступника міністра з питань ветеранів пана Гримчака на гарячому - отримання хабара", - повідомив Боровик.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 10 березня 2017 року Юрія Гримчака призначили заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Зазначимо, Юрій Гримчак раніше працював на посаді заступника голови Донецької обласної державної адміністрації. Був народним депутатом України від блоку "Наша Україна-Народна самооборона".