ua en ru

ГПУ викликала Касько на допит в рамках ще однієї кримінальної справи

ГПУ викликала Касько на допит в рамках ще однієї кримінальної справи Фото: Віталій Касько

Касько викликали на допит в якості свідка

Генеральна прокуратура України (ГПУ) викликала екс-заступника генерального прокурора України Віталія Касько на допит у ще одному кримінальному проваджені. Про це у Facebook повідомив сам Касько.

"Ви викликаєтеся... для допиту в якості свідка в кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем при подачі заяв про процесуальну інтервенцію держави Україна у справі Загального суду Європейського Союзу за позовами Януковича В. Ф., Януковича В. В. і Януковича О.В. про часткове скасування рішення Ради Європейського суду від 05.03.2014", - йдеться у тексті повістки.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 14 квітня, Печерський суд Києва відмовив у задоволенні клопотання Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою екс-заступнику генерального прокурора України Віталій Касько, призначивши запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Крім того, Генеральна прокуратура України (ГПУ) викликала екс-заступника генерального прокурора України Віталія Касько на допит в якості свідка у справі про Майдані.