ua en ru

ГПУ викликала на допит екс-заступник голови Міндоходів Ігнатова і екс-главу Моз Богатирьову

ГПУ викликала на допит екс-заступник голови Міндоходів Ігнатова і екс-главу Моз Богатирьову Фото: ГПУ

Порядку опубліковані на сайті ГПУ

Генеральна прокуратура України (ГПУ) викликала на допит колишнього заступника міністра доходів і зборів України Андрія Ігнатова і колишнього міністра охорони здоров'я України Раїсу Богатирьову. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

"За клопотанням органу досудового слідства рішенням Печерського районного суду Києва надано дозвіл на здійснення процедури спеціального досудового розслідування щодо А. Ігнатова і Р. Богатирьової. Згідно ч. 1 ст. 297-5 КПК України повістки про виклик підозрюваного при здійсненні спеціального досудового розслідування підлягають обов'язковому опублікуванню на офіційному сайті органу досудового розслідування, у провадженні якої перебувають матеріали досудового розслідування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Печерський районний суд 24 липня дав дозвіл на початок процедури заочного кримінального провадження щодо колишнього заступника міністра доходів і зборів України Андрія Ігнатова, який підозрюється у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.