ua en ru

ГПУ порушила справу проти сестри Льовочкіна через співмешканку Януковича, - нардеп

ГПУ порушила справу проти сестри Льовочкіна через співмешканку Януковича, - нардеп Фото: Віктор Янукович

Також порушено справу проти екс-нардепа Юлії Ковалевської

Генеральна прокуратура порушила справу проти сестри українського політика і олігарха, екс-глави Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна Юлії через співмешканку екс-Президента України Віктора Януковича Любов Полежай. Про це у своєму Facebook написав народний депутат України від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко.

"Сестра Льовочкіна і колишній завгосп Януковича Кравець ретельно ховали в воду кінці своїх схем, але погоріли на дрібниці. Намагаючись догодити Януковичу, вони оформили на держслужбу своїми помічниками співмешканку екс-президента і його куховарку. Ясна річ, що ніяких обов'язків вони не виконували, а тільки значилися, щоб їм біг стаж і пенсія. У підсумку, на моє звернення Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження проти сестри Льовочкіна, завгоспа Януковича Кравця і ще однією депутатесси шостого скликання Юлії Ковалевської, які повісили на шию платників податків утримання коханки і кухарки втік кровопивці", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України розслідує факт фінансування тероризму компанією GDF Media Limited, яка належить бізнесменові Дмитру Фірташу і екс-главі Адміністрації Президента Сергію Льовочкіну.