ua en ru

У ГПУ повідомили розмір застави для Каськіва

У ГПУ повідомили розмір застави для Каськіва Фото: Владислав Каськів (УНІАН)

Суд відпустив Каськіва під заставу у 160 тис. гривень

У Генеральній прокуратурі України повідомили розмір застави для екс-голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва. Про це розповіла прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у коментарі РБК-Україна.

Так, суд визначив заставу у справі Каськіва на суму 160 тис гривень.

"У справі Каськіва визначена застава у розмірі 160 тис гривень. Суд уже відбувся, де було власне визначено заставу", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд відпустив під заставу екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

За словами Сарган, ГПУ просила суд заарештувати Каськіва. Його захист надав довідку про повне відшкодування останнім завданих державі збитків.

"З огляду на цей факт, а також на наявність п'яти неповнолітніх дітей, Печерський районний суд прийняв рішення застосувати щодо підозрюваного Каськіва запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в межах 2-місячного терміну досудового розслідування. Обрати підозрюваному Каськіву альтернативний захід у вигляді застави". Суд також зобов'язав Каськіва здати всі закордонні паспорти, а також з’являтися на першу вимогу до слідчого і повідомляти про своє місцезнаходження", - зазначила Сарган.