ua en ru

ГПУ повідомила про підозру меру Бучі Федоруку і секретарю міськради

ГПУ повідомила про підозру меру Бучі Федоруку і секретарю міськради Фото: генеральний прокурор України Юрій Луценко

У разі приховування Федорука від слідства, він буде оголошений в розшук для затримання і арешту

Генеральна прокуратура України сьогодні повідомила про підозру меру Бучі (Київська область) Анатолію Федоруку і секретарю міської ради. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

"Федоруку А. П. інкримінують незаконну передачу у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду першої категорії, вартістю понад 100 млн. гривень, а секретарю ради 1,024 га, який у відсутності Федорука А. П. також (здійснював, - ред.) незаконну передачу земельних ділянок лісового фонду", - йдеться в повідомленні.

"Обом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем)", - заявив Луценко.

За його словами, слідство планує усунути Федорука від займаної посади. Якщо мер Бучі спробує сховатися від слідства, він буде оголошений в розшук для затримання та арешту.

Спроби відкупитися не проходять. Після величезної слідчої роботи Департаментом з розслідування у сфері економіки ГПУ сь...

Опубліковано Юрієм Луценком 11 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ вилучила документи, що підтверджують службові злочини мерів Ірпеня і Бучі.