ua en ru

ГПУ наступного тижня представить скаргу в апеляційний суд у справі 2 травня в Одесі

ГПУ наступного тижня представить скаргу в апеляційний суд у справі 2 травня в Одесі Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

У ГПУ сподіваються на розгляд апеляції судом

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що сподівається на розгляд апеляції у справі 2 травня на наступному тижні. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України за результатами робочої поїздки Луценко в Дніпро.

"Луценко прокоментував рішення суду щодо осіб, причетних до масових заворушень 2 травня 2014 в місті Одеса, які привели до загибелі людей", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в апеляційній скарзі прокуратура буде вимагати скасування рішення районного суду та направлення виробництва на новий розгляд до суду першої інстанції.

"Ми сподіваємося, що апеляційний суд розгляне нашу скаргу, вона буде представлена ​​на наступному тижні", - резюмував Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міський суд Чорноморська (Іллічівськ) виправдав групу з 20 антимайдановцев, яких звинувачували в організації і участі в масових заворушеннях, що відбулися 2 травня 2014 року в центрі Одеси.