ua en ru

В ГПУ вважають, що Янукович намагається маніпулювати громадською думкою

В ГПУ вважають, що Янукович намагається маніпулювати громадською думкою Фото: Віктор Янукович (УНІАН)

Януковичу тричі надавали можливість брати участь у засіданні через відеозв'язок

Заяви колишнього президента України Віктора Януковича спрямовані на те, щоб маніпулювати громадською думкою. Про це на брифінгу заявив прокурор Головної військової прокуратури ГПУ Руслан Кравченко, передає прес-служба ГПУ.

Так, за словами Кравченка, Януковичу вже тричі надавалася можливість участі в судовому засіданні через відеозв'язок, однак він ще жодного разу їй не скористався.

"Якщо він буде згоден використовувати її, то сторона обвинувачення буде виконувати рішення суду. Але, на нашу думку, всі ці заяви, як ніби йому не дають брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, спрямовані на маніпулювання думкою суспільства і провокації", - сказав Кравченко.

Також Кравченко заявив, що сторона звинувачення надала всю інформацію, яка є в наявності і запевнив, що зібраних доказів має бути достатньо для доказу провини Януковича в суді.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва переніс засідання у справі обвинуваченого у державній зраді президента України Віктора Януковича на 3 серпня 2017 року.