ua en ru

ГПУ і СБУ провели обшук в будинку голови Апеляційного суду Чернушенко

ГПУ і СБУ провели обшук в будинку голови Апеляційного суду Чернушенко В ході обшуку було знайдено вогнепальну і холодну зброю, документи для службового користування та інше

В ході обшуку було знайдено вогнепальну і холодну зброю, документи для службового користування та інше

Генеральна прокуратура України (ГПУ) спільно зі Службою безпеки України (СБУ) провели обшук в одному з будинків, який належить голові Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

"В ході обшуку були виявлені і в подальшому вилучені предмети вогнепальної і холодної зброї, боєприпаси (без будь-яких дозвільних документів) в кількості 11 предметів, ухвали Апеляційного суду про надання дозволу на проведення негласних слідчих дій (документи з грифом "таємно"), документи для службового користування, державні номерні знаки (8 штук), талони на паливо, документи про використання значних сум коштів на будівництво. Крім того, на ділянці виявлено легковий автомобіль Mercedes-Benz Е 240", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що будинок розташований в Київській області на ділянці площею 2 га.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України (ГПУ) повідомила про підозру голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка у скоєнні тяжких кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 376-1 (незаконне втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду) і ч. 2 ст. 375 (постановлення суддею завідомо неправосудних судових рішень) КК України.