ua en ru

У ГПУ розповіли подробиці обшуків у адвокатів нардепа Мосійчука

У ГПУ розповіли подробиці обшуків у адвокатів нардепа Мосійчука Фото: Генеральна прокуратура України

Обшуки не мають відношення до адвокатської діяльності Сівакова і Мамалиги

Обшуки, проведені Генеральною прокуратурою України у адвокатів народного депутата Ігоря Мосійчука Леоніда Сівакова і Андрія Мамалиги, пов'язані не з адвокатською діяльністю, а з фактом нелегального захоплення приміщення площею 2500 квадратних метрів. Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Повідомляється, що Управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України здійснюється розслідування за фактом протиправного відчуження майна одного з підприємств та зловживання службовим становищем посадовими особами реєстраційної служби міського управління юстиції Київської області.

Зазначено, що в ході розслідування проведено більше десяти обшуків, у тому числі за фактичним місцем проживання адвокатів Сівакова і Мамалиги. При цьому в повідомленні говориться, що обшуки не мали ніякого відношення ні до адвокатської діяльності Сивакова і Мамалиги, ні до народного депутата Ігоря Мосійчука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Головне слідче управління Генеральної прокуратури України проводить обшук у приймальні народного депутата Ігоря Мосійчука.