ua en ru

ГПУ отримала відео перестрілки у Княжичах, - Луценко

ГПУ отримала відео перестрілки у Княжичах, - Луценко Фото: Генпрокурор Юрій Луценко розповів про відео перестрілки у Княжичах

Спочатку відео перестрілки у Княжичах має бути узгоджено зі слідчими

ГПУ отримала повне відео перестрілки між правоохоронцями в Княжичах під Києвом. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко в відеокоментарі , оприлюдненому на сторінці Генпрокуратури YouTube.

"Сьогодні ми отримали повне відео трагічних подій. Перестрілка зафіксована на відеокамеру сусіднього будинку. Зараз експерти працюють, щоб зробити відео більш якісним. Нам в цілому зрозуміла ситуація, але є декілька дуже важливих речей, які можна визначити тільки експертним шляхом", - сказав Луценко.

За його словами, зараз експерти встановлюють деталі події.

"Зараз ми встановлюємо черговість пострілів, балістику, трасології, фізичний і психологічний стан учасників. Загалом, це вже не несе такої бази, яка могла б змінити картину, яку ми бачимо", - повідомив він.

Також Генпрокурор пообіцяв, що відео буде продемонстровано після того, буде готове і узгоджено зі слідчими.

"Там немає інших причин, крім службової недбалості при плануванні і трагічного збігу обставин, які призвели до сутички високопрофесійних бійців", - зазначив глава ГПУ.

Нагадаємо, суд обрав запобіжний захід ще двом підозрюваним у перестрілці в Княжичах.