ua en ru

ГПУ отримала доступ до матеріалів справи голови Окружного адмінсуду Києва Вовка

ГПУ отримала доступ до матеріалів справи голови Окружного адмінсуду Києва Вовка Фото: Дмитро Вовк (facebook.com/nerc.gov.ua)

Розслідуванням кримінального провадження займаються детективи НАБУ

Печерський районний суд міста Києва надав слідчим Генеральної прокуратури тимчасовий доступ до матеріалів кримінального провадження за фактами можливого незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації головою Окружного адміністративного суду Києва Павлом Вовком. Про це йдеться в постанові суду від 8 серпня, передає "Слово і Діло".

Зазначено, що досудовим розслідуванням кримінального провадження займаються детективи Національного антикорупційного бюро.

"Дозволити тимчасовий доступ до документів, а саме до матеріалів судової справи №461 / 3636/17 Галицького районного суду міста Львова (у тому числі за клопотанням про проведення обшуку, матеріалами, якими обґрунтовувалася дане клопотання), з можливістю отримання належним чином завірених копій документів, що містяться в ній", - сказано в рішенні судді Світлани Смик

Повідомляється, що доступ було надано старшим слідчим з особливо важливих справ головного слідчого управління ГПУ Віталію Гронскому і Руслану Ижуку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 серпня Львівський суд заарештував гроші і майно голови Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка.