ua en ru

ГПУ підозрює бійців "Торнадо" у розбещенні неповнолітніх

ГПУ підозрює бійців "Торнадо" у розбещенні неповнолітніх Фото: ГПУ

Правопорушення пов'язаны зі статевою недоторканістю дітей

Генеральна прокуратура України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою командира роти міліції особливого призначення та його підлеглих у вчиненні ряду тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень. Про це йдеться у повідомленні Генеральної прокуратури України на Facebook.

"Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України (ГПУ) здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою командира роти міліції особливого призначення Оніщенка Р. І. та його підлеглих у вчиненні ряду тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з повідомленням, в ході здійснення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні слідчими здобуто відомості про вчинення окремими бійцями зазначеної роти спільно з іншими цивільними особами кримінальних правопорушень пов'язаних зі статевою недоторканістю дітей.

"У зв'язку з цим до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що саме у зв'язку зі здійсненням досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні як свідок на допит викликається Саванчук Світлана, якій достеменно можуть бути відомі обставини вчинення цього кримінального правопорушення.

ГОЛОВНОЮ ВІЙСЬКОВОЮ ПРОКУРАТУРОЮ РОЗСЛІДУЄТЬСЯ КРИМІНАЛЬНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПОВ’ЯЗАНЕ ЗІ СТАТЕВОЮ НЕДОТОРКАНІСТЮ ДІТЕЙГ...

Posted by Генеральна прокуратура України on 9 липня 2015 р.

Нагадаємо, раніше заступник генпрокурора України, головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що докази злочинів бійців нині розформованої роти МВС "Торнадо" фактично зібрані.