ua en ru

У ГПУ відреагували на вимогу Данилюка про відставку Луценка

У ГПУ відреагували на вимогу Данилюка про відставку Луценка Фото: ГПУ відреагувала на вимогу Данилюка (outube.com24 Канал)

Міністру нагадали про звинувачення Фіскальної служби

У Генеральній прокуратурі відреагували на вимогу міністра фінансів Олександра Данилюка відставки генерального прокурора Юрія Луценка. Вимогу глави Мінфіну прокоментував на своїй сторінці Facebook прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко.

За його словами, заява Данилюка в прокуратурі розцінюють як спробу уникнути відповідальності за інкримінований йому Державної фіскальної службою ухилення від сплати податків.

"У Генеральній прокуратурі заяву міністра фінансів України щодо відставки генерального прокурора розглядається як банальне бажання уникнути кримінальної відповідальності за встановлену Державної фіскальної службою України несплату ним податків на суму 746 343 гривень", - написав Лисенко.

В Генеральній прокуратурі заява міністра фінансів України щодо відставки Генерального прокурора розглядається як банальн...

Опубліковано Андрієм Лисенком 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні міністр фінансів зажадав відставки генпрокурора Юрія Луценка за перешкоджання та затягування розслідування виведення коштів з державного "Приватбанку" перед його націоналізацією.