ua en ru

ГПУ опублікувала допит одного з фігурантів у справі щодо нардепа Дейдея

ГПУ опублікувала допит одного з фігурантів у справі щодо нардепа Дейдея Фото: Євген Дейдей (УНІАН)

ГПУ продовжить допити свідків у справі про незаконне збагачення нардепа Дейдея

Генеральна прокуратура України опублікувала допит одного з фігурантів у справі щодо депутата Верховної Ради України від фракції "Народний фронт" Євгена Дейдея. Відповідне відео опубліковане на сторінці ГПУ с соцмережі Facebook.

Зазначимо, за словами генерального прокурора Юрія Луценка, слідство встановило факти незаконного збагачення Дейдеем на суму близько 6 млн гривень.

Допит одного із фігурантів у провадженні стосовно народного депутата Є. Дейдея

Опубліковано Генеральна прокуратура України 3 липня 2017 р.

Нагадаємо, комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України вважає необґрунтованим і невмотивованим уявлення, підтримане та внесене до парламенту генеральним прокурором Юрієм Луценка 21 червня 2017 року про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Євгена Дейдея.

"Комітет вважає, що подання ... є недостатньо обґрунтованим, невмотивованим і не містить конкретних фактів", - йдеться у висновку комітету.

При цьому ГПУ продовжить допити свідків у справі про незаконне збагачення народного депутата від "Народного фронту" Євгена Дейдея, після чого повторно направить подання про зняття недоторканності до ВР.