ua en ru

ГПУ звинувачує МВС у перешкоджанні розслідуванню масових вбивств на Майдані

В.о. генерального прокурора Олег Махніцький заявляє, що посадові особи Міністерства внутрішніх справ здійснюють прихована протидія розслідуванню масових вбивств на Майдані, що відбулися в лютому 2014 р

В.о. генерального прокурора Олег Махніцький (на фото) заявляє, що посадові особи Міністерства внутрішніх справ здійснюють приховану протидію розслідуванню масових вбивств на Майдані, що відбулися в лютому 2014 р. Про це Олег Махніцький заявив журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"На жаль, суттєво погіршилася робота з розслідування цього виробництва... Є дані, які дозволяють припустити неофіційну та приховану протидію розслідуванню, яка, можливо, здійснюється посадовими особами МВС. Неякісно та несвоєчасно виконуються запити слідства ГПУ", - заявив Махніцький.

Він зазначив, що досі не проведений повний комплекс заходів з виявлення кола співробітників спецпідрозділу МВС "Беркут", які можуть бути причетні до вбивств активістів на Майдані в Києві.

"Не встановлені обставини вивезення або знищення вогнепальної зброї, яка була закріплена за працівниками спецроти", - зазначив Махніцький.