ua en ru

ГПУ об'єднала зусилля з МВС і СБУ у боротьбі з організованою злочинністю і корупцією

Генеральна прокуратура України (ГПУ) об'єднала зусилля з Міністерством внутрішніх справ (МВС) України і Службою безпеки України (СБУ) у широкомасштабній боротьбі з організованою злочинністю і корупцією в державі.

Генеральна прокуратура України (ГПУ) об'єднала зусилля з Міністерством внутрішніх справ (МВС) України і Службою безпеки України (СБУ) у широкомасштабній боротьбі з організованою злочинністю і корупцією в державі. Про це заявив перший заступник генерального прокурора Микола Голомша в ході робочої наради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Перше і головне питання, для чого ми зібралися сьогодні, - це об'єднання зусиль для широкомасштабної боротьби з організованою злочинністю і корупцією в державі. Це розслідування корупційних злочинів, з якими ми сьогодні зіткнулися, на підставі вивчення матеріалів контролюючих та інших органів", - заявив Голомша.

За його словами, також будуть об'єднані зусилля в розслідуванні масових вбивств в ході мирних акцій протесту в Україні. Разом з цим спільну роботу правоохоронці будуть вести з викриття корупційних схем у сфері економіки.

Голомша зазначив, що відомства, які покликані боротися з корупцією, спільно з керівництвом країни раніше таку роботу не проводили.