ua en ru

ГПУ направила повістку Курченко про виклик на допит

ГПУ направила повістку Курченко про виклик на допит Фото: Сергій Курченко (УНІАН)

Прокуратура викликає Курченко в якості підозрюваного

Генеральна прокуратура України викликає на допит бізнесмена-втікача Сергія Курченка. Відповідну повістку опублікувала прес-служба ГПУ.

Повідомляється, що Курченко викликаний на допит в Головне слідче управління Генеральної прокуратури України за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корпус 24, кабінет 291, для участі у проведенні слідчих і процесуальних дій в якості підозрюваного у кримінальному провадженні. Йому необхідно з'явитися в прокуратуру 26 червня 2017 року о 10:00.

alt

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура України почала розслідування можливої участі бізнесмена Сергія Курченка в організації незаконних закупівель вугілля, видобутого в невизнаних республіках на території Донецької і Луганської областей і в фінансуванні терористів на Донбасі.

В діях Курченка та інших осіб ряду суб'єктів вбачаються окремі ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 258-5 КК України (фінансування тероризму).

За даним фактом Головною військовою прокуратурою ГПУ внесено відповідні відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування.