ua en ru

ГПУ має намір заарештувати Мосійчука за зловживання процесуальними правами

ГПУ має намір заарештувати Мосійчука за зловживання процесуальними правами Фото: Ігор Мосійчук

Представники ГПУ вчора прибули в клініку інституту ім. Шалімова, де зараз знаходиться Мосійчук

Генеральна прокуратура України (ГПУ) має намір заарештувати Ігоря Мосійчука за зловживання своїми процесуальними правами. Про це повідомляє прес-служба Мосійчука в Facebook.

У прес-службі заявили, що вчора представники ГПУ прибули в клініку інституту ім. Шалімова, де зараз знаходиться Мосійчук, для вручення йому клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Однак станом на сьогодні, беручи до уваги тяжкість злочинів, скоєних Мосийчуком В. В., його поведінка під час судового розгляду клопотання про продовження строку тримання під вартою, спрямоване на зловживання своїми процесуальними правами, його моральні принципи і можливість впливати на вчинення інших злочинів, існують об'єктивні обставини, які вказують на наявність ризиків, передбачених статтею 177 КПК України", - так обґрунтовується можливий арешт Мосійчука.

МОСІЙЧУКА ТЕПЕР ХОЧУТЬ АРЕШТУВАТИ ЧЕРЕЗ ЗЛОВЖИВАННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНИМИ ПРАВАМИ І МОРАЛЬНІ ЯКОСТІЯк відомо, вчора пізно уве...

Posted by Ігор Мосійчук on 20 ноября 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні, 20 листопада, Печерський районний суд продовжить розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Ігорю Мосійчуку.