ua en ru

ГПУ клопотатиме про застосування електронного браслета до Єфремова

ГПУ клопотатиме про застосування електронного браслета до Єфремова Фото: Олександр Єфремов

Наразі відносно Єфремова діє запобіжний захід - застава

Після початку судового розгляду провадження стосовно екс-регіонала Олександра Єфремова Генеральною прокуратурою України у черговий раз буде заявлено клопотання про покладення на нього процесуальних обов’язків та застосування електронного браслету. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

Як зазначається, підготовче судове засідання у кримінальному провадженні стосовно Єфремова до теперішнього часу так і не розпочато.


"20.10.15 обвинувальний акт за ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України стосовно колишніх народних депутатів України О. Єфремова, С. Гордієнка та О. Стояна скеровано до Печерського районного суду м. Києва для розгляду по суті. Водночас до теперішнього часу підготовче судове засідання у кримінальному провадженні так і не розпочато. Внаслідок чого не розглянуто клопотання прокурора про продовження О. Єфремову запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі відносно Єфремова діє запобіжний захід - застава, яка є безстроковим запобіжним заходом та може бути скасована виключно за рішенням суду, тому "твердження про те, що відносно Єфремова не обрано запобіжний захід є безпідставним".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура повернула екс-регіоналу Олександру Єфремову документи для виїзду за кордон.