ua en ru

ДПС: в Україну не пустили 7 байкерів "Нічних вовків"

ДПС: в Україну не пустили 7 байкерів "Нічних вовків" Фото: мотоциклісти з клубу "Нічні вовки"

У відомстві спростували інформацію про нібито перетин мотоциклістами кордону на Закарпатті

Державна прикордонна служба України відмовила у перетині кордону 7 байкерам мотоклубу "Нічні вовки" на в'їзд в Україну. Про це повідомив речник ДПС Олег Слободян у своєму Facebook.

"Закликаю перестати постити фейкову інформацію про нібито перетин українського кордону на Закарпатті представниками "Ночных волков". На даний момент жодних організованих груп байкерів чи навіть одиночних мотоциклістів-провокаторів державний кордон не перетинали ні на в'їзд, ні на виїзд", - написав він у соцмережі.


За словами Слободяна, з того часу, як стало відомо лише про плани т. з. російських байкерів (середина квітня), ця категорія осіб перебувала на особливому контролі.

"На даний момент Держприкордонслужба відмовила у перетині кордону 7 байкерам на в'їзд в Україну: 6 - громадяни Білорусі, 1 - громадянин Молдови, що слідував із Росії. Інших просто не було", - запевнив речник ДПС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мотоциклісти російського клубу "Нічні вовки", які здійснюють мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін", але не змогли проїхати через територію Польщі, прибули до Європи іншим шляхом.