ua en ru

Держмитслужба викрила мережу вивезення крадених авто за кордон

Держмитслужба викрила мережу вивезення крадених авто за кордон Фото: Держприкордонслужба

На даний момент правопорушників передали співробітникам Нацполіції

Співробітники Державної прикордонної служби викрили злочинну мережу, в якій зловмисники займалися викраденням дорогих автомобілів та вивезенням їх за межі України за підробленими документами. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Співробітники Східного регіонального управління відомства вчора в міжнародному пункті пропуску "Гоптівка" затримали автомобіль "Toyota Highlander". Під час перевірки документів, для проходження контролю водій надав, було з'ясовано, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та доручення на право керування мають ознаки підробки", - йдеться в повідомленні.

Також прикордонники встановили, що незаконне «транспортну» угоду 28-річний українець повинен був здійснити в змову з іншим українцем, який слідував у якості пасажира.

"Викрадений автомобіль з використанням підроблених документів на право власності і управління чоловіки намагались переправити до Грузії через територію РФ", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, під час огляду автомобіля та речей водія, прикордонники виявили підроблені страховий поліс та свідоцтво про реєстрацію іншого транспортного засобу "Land Rover".

На даний момент правопорушників передали співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області затримали молдаванина, якого розшукував Інтерпол.