ua en ru

ДПСУ додатково посилила охорону кордону з країнами Євросоюзу

ДПСУ додатково посилила охорону кордону з країнами Євросоюзу Фото: прикордонник (УНІАН)

Посилення протидії протиправній діяльності триватиме до кінця січня 2018 року

Державна прикордонна служба України посилила найбільш загрозливі напрямки кордону з країнами Європейського союзу і на східній території. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Тривають активні заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах України, зокрема на напрямках лінії кордону з країнами Європейського союзу і на східному ділянці", - йдеться в повідомленні.

Заходи проводяться у зв'язку з можливою активізацією протиправної діяльності, пов'язаної з переміщенням сигарет та груп нелегальних мігрантів, та з метою упередженого реагування на можливі правопорушення на найбільш загрозливих напрямках.

Повідомляється, що посилення протидії протиправній діяльності триватиме до кінця січня 2018 року на ділянках відповідальності Східного, Північного та Західного регіональних управлінь.

Все для виконання поставлених завдань додатково залучено більше 200 військовослужбовців Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота та інших резервів прикордонного відомства.

Нагадаємо, в середині грудня повідомлялося, що Державна прикордонна служба України посилює охорону кордону з країнами Євросоюзу.