ua en ru

ДПСУ нестиме службу в посиленому режимі до Дня Незалежності

ДПСУ нестиме службу в посиленому режимі до Дня Незалежності Фото: український прикордонник (прес-центр ДПСУ)

Посилений режим роботи прикордонників запроваджується з 20 серпня

Із 20 серпня 2017 року в зв’язку з підготовкою до Дня Незалежності України співробітники Державної прикордонної служби разом з іншими правоохоронними органами більш пильно нестимуть службу та перебуватимуть у посиленому варіанті. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Напередодні державних свят - Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України - всі органи Держприкордонслужби зосереджують максимальні зусилля на забезпеченні безпеки й порядку в пунктах пропуску на державному кордоні, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО та на адміністративній межі з ТОТ АР Крим", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як уточнили у відомстві, посилено оглядову роботу, збільшено кількість прикордонних нарядів та активно залучаються службові собаки.

При цьому, як повідомили в ДПСУ, для забезпечення безпеки прикордонники тісно взаємодіятимуть із представниками Національної поліції, Національної гвардії, Держслужбою з надзвичайних ситуацій, місцевою владою, органами місцевого самоврядування, а також здійснюватимуть ретельну перевірку документів осіб і транспортних засобів, які перебуватимуть поблизу держкордону.

Також у період державних свят співробітники Держприкордонслужби забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп для реагування у випадку зміни обстановки, а також із метою локалізації конфліктних ситуацій у пунктах пропуску та на держкордоні.

"У прикордонних підрозділах, особливо в тих, які задіяні в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, будуть проведені додаткові практичні заняття щодо протидії терористичній діяльності бойовиків та готовності до відбиття у разі раптових нападів", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція переходить на посилений режим роботи через святкування Дня Незалежності України.